pátek 6. června 2008

Pro naše Kosovobijce

Tak chlapci (Tom, Vladan, Hrab), tady máte nahrávku na smeč (J. Šonka ve středečních Hospodářských novinách - Kosovo: česká hra na dobré a špatné) - můžete se vyřádit dle libosti.

8 komentářů:

Bovril řekl(a)...

Bože to je tak pitomé, že to ani nestojí za serióznější rozbor, se divím, že je někdo kvůli něčemu takovému ochotný být za šaška (samo myslím autora článku, ne tebe Hube :-))

samael řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Hubert Smekal řekl(a)...

Tomu se říkají aspoň pádné argumenty! :)

Martin Hrabálek řekl(a)...

Copak, tady se cenzoruje??? Copak jsi to smazal za komentar, Hubiku???

Martin Hrabálek řekl(a)...

Jinak se teda pripojuju k Vladovi, zvlaste sekce o mezinarodnim pravu ukazuje, ze autor o tom mnoho nevi. Asi k tomu taky nemam co rict, je to jeden velkej blabol.
Ciste namatkou - jaky byl mozny realny dopad Albancu na rozhodnuti v roce 1968 - nulovy.
Jake zkusenosti presne autor mysli s Ruskem?
Pasaz Solidarita asi zcela nechapu.
Pasaz mezinarodni pravo ukazuje, ze autor o nem nevi nic, neoperuje ani s pojmy jako suverenita, ani s jakymikoliv jinymi. Nema co rict.
Jakou souvislost ma Kosovo a rozhodnuti Srbu pro evropskou kartu???
Vic k tomu asi rikat nemusim, argumenty veskere schudne zadne, clanek je spise ostudny...

Hubert Smekal řekl(a)...

Ten smazaný komentář je můj, omylem jsem byl přihlášen pod jiným jménem (a poznámka "Tento záznam byl odstraněn autorem." taky o cenzuře příliš nesvědčí, Hrabíku :) ).

Tom Šmíd řekl(a)...

Hube, myslim, ze tento blog je blogem, ve kterem se realizuji aspon prumerne inteligentni lide. Ten Sonka prumerne inteligentni neni. A pokud je, coz by snad na Europeische Akademie mel byt, tak je to lump, ktery tyto hovadiny siri ze zistnych (nemyslim rovnou financnich) duvodu...ty blaboly okolo roku 1968 jsou katastrofalni, ad mezinarodni pravo - presne jak rekl Hrab. Ja dodavam, ze asi ani slovo precedens nezna...Pripomnel mi kdysi dalsiho nedouceneho mudrlanta - Vaclava Havla - ktery kdysi vysvetloval s aroganci blba narodu, ze k mori jezdime do Chorvatska, a stykame se s Chorvaty, to ze jsou ti sympaticti lide na Balkane a ze Srbove jsou zli......Zdravi Tom

Hubert Smekal řekl(a)...

Jsem moc rád, že se takto osvědčuje existence blogu, protože tyto komentáře by HN asi neotiskly, ale my se vypořádáme se Šonkou docela slušně :)