neděle 4. května 2008

ANKETA: Kdo bude dalším americkým prezidentem?

Priatelia a náruživý čitatelia, prinášame vám výsledky historicky prvej ankety na stránkach nášho blogu. Hlasovanie o tom, kdo podla vás vyhrá blížiace sa prezidentské voľby v Spojených štátoch malo dramatický priebeh, ale postupne sa jasne vyprofiloval váš/náš favorit. S prehľadom zvíťazil potenciálny demokratický kandidát Barack Obama, pred viac menej jasným republikánskym kandidátom Johnom McCainom.

Komentovať hlasovanie mi neprísluší a svôj osobný tip takticky nevyzradím. Každopádne ale aj napriek odhadovanému politickému profilu návštevníkov týchto stránok ma výsledky neprekvapili - a to aj vzhľadom k tomu, že sme sa šalamúnsky pýtali na to koho tipujete, že vyhrá a nie na to, koho by ste sami volili :)

K téme volieb amerického prezidenta sa určite ešte v niektorých ďalších článkoch vrátime, avšak aktuálne nastal čas posunúť sa ďalej. Preto s vyhlásením výsledkov ukončenej ankety vyhlasujeme novú, ktorá sa týka ďalšej dôležitej a navýsosť aktuálnej témy - čínskej letnej olympiády. Zaujíma nás váš odhad toho, ktorá krajina bude v medailovom zisku najúspešnejšia. Favoriti sú jasný - Čína sa asi za každú cenu bude snažiť na domácej pôde dominovať, Američania ale svoju kožu lacno nepredajú a s Rusmi sa tiež musí počítať. Alebo že by prekvapila úplne iná krajina??

S touto anketou je spojená aj jedna veľmi pikantna osobná stávka, takže ja budem výsledky sledovať veľmi pozorne :D (podrobnosti na nejakom neverejnom fóre...)

3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Prečo nie je možnosť Slovensko, keď aj Česká republika? Navyše, jeden z prispievateľov je evidentne Slovák :-). Naše možnosti nie sú veľmi reálne, vari tie české áno?

MarianBelko řekl(a)...

to chce iny pohlad na vec :D
praveze sance oboch su nerealne, takze uvedenie CR je mienene ako ironia... predsa si nebudem robit srandu so Slovenska ;)

Anonymní řekl(a)...

To ma teda teší, že ste solidárny k rodnej vlasti ;-)