úterý 11. listopadu 2008

Má to cenu?

Předsednictví ČR v EU se blíží, ovšem jak český prezident, tak i občané ČR míní, že nejde o nic zásadního a v podstatě je to nezajímá. Poté, co jsem si přečetl poslední - tradičně zajímavý - rozhovor s Václavem Klausem jr. nejen o školství a PORG, jsem zjistil, že píše blog. Pro zájemce o humorný pohled na nedůležitost českého předsednictví a jeho paralelu s funkcí předsedy třídy na základní škole doporučuji podívat se na jeho poslední post... :)

"Předsednictví tedy zvládneme v pohodě a na nějakou dobu tím mediálně přehlušíme fakt, že zámecké sýpky nejsou v nejlepším stavu, pole leží ladem, na našem zámku to intrikuje všichni proti všem s nebývalou měrou, poklasní a správcové okrádají knížete-pána, kde můžou a Čingischán i vládci Mezopotámie mezitím připravují své oddané nekonečné šiky."

4 komentáře:

Hubert Smekal řekl(a)...

Ach jo, tak ty Klausovy nesmysly se šíří i pokrevně.

Lukáš Hoder řekl(a)...

Nerikam, ze ma pravdu, ale je mozne, aby stredne velka zeme jako CR dokazala mit v ramci predsednictvi pozitivni program? Neni pro nas predsednictvi jen moznost, jak brzdit iniciativy tech velkych? I to by ale snad stacilo...

Hubert Smekal řekl(a)...

Když Slavia hraje s Aston Villou, tak na hřiště taky nepošle dorostence a nenechá se rozsekat, třebaže asi prohroje. Aspoň se bude snažit překvapit a něco uhrát. Liga mistrů (aka stálý člen Rady bezpečnosti) to sice není, ale dobré jméno a finanční prostředky související s účinkováním v Poháru UEFA nejsou úplně k zahození.

Lukáš Hoder řekl(a)...

Ok. Skoda, ze nase posledni snaha dostat se do Ligy mistru narazila na Chorvaty... :)